Schoonmaker

Schoonmaker (fulltime)

Wie zijn wij?

Neptunus Seafood B.V. als onderdeel van de Haasnoot Food Family is al jarenlang dé producent van haringproducten. Onze producten zijn te vinden bij groothandels en supermarkten waarbij wij ons onderscheiden door onze hoogstaande kwaliteit en smaak.

Neptunus Seafood B.V. kenmerkt zich als een familiebedrijf met een platte organisatie waarin initiatief en betrokkenheid belangrijke waarden zijn. De ruimte en verantwoordelijkheid in samenwerking met je collega’s maakt het werken bij ons uitdagend waarbij wij persoonlijke ontwikkeling en een prettige werksfeer hoog in het vaandel hebben staan.

Wat is je rol?

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Schoonmaker. De werkzaamheden vinden plaats binnen de productie waarbij je verantwoordelijk bent voor de schoonmaak van de productie, het magazijn en de bijbehorende machines en ruimtes. Deze werkzaamheden voer jij op verschillende afdelingen uit waardoor je de hele organisatie goed leert kennen. Door het afwisselende takenpakket is geen dag hetzelfde. Zo schrob je bijvoorbeeld de vloeren met onze schrobmachines maar reinig je ook de productie units met een hogedrukreiniger. Kortom: voldoende afwisseling en uitdaging.

Wat zoeken wij?

  • Ervaring binnen de schoonmaak van een productiebedrijf is een pré
  • Je werkt netjes en zorgvuldig en vindt kwaliteit belangrijk
  • Je vind het leuk om zowel zelfstandig als in een team te werken
  • Je verstaat het vak ‘schoonmaken’ tot in de puntjes
  • Je bent enthousiast, toont inzet en bent gemotiveerd

Wat bieden wij?

Een uitdagende fulltime functie binnen een sterk groeiende dynamische organisatie. Een leuk team met enthousiaste collega’s. Doorgroeimogelijkheden op basis van prestaties en potentie.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zie jij het zitten om ons team te komen versterken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Mail jouw CV met brief voorzien van motivatie naar veerle@haasnootfoodfamily.com t.a.v. Veerle van der Plas.

Zie ook www.haasnootfoodfamily.com

Gepubliceerd op: