Sales Support Medewerker

Sales Support Medewerker (32-40 uur)

Heb jij passie voor sales & food? En wil jij jouw creativiteit combineren met een ondersteunende salesfunctie bij een groeiend productiebedrijf?

Voor ons productiebedrijf 1Bite Foods B.V. in Katwijk zijn wij op zoek naar een Sales Support Medewerker. Jij bent binnen het salesteam de ondersteuning van de Account Managers.

Hoe ziet jouw functie er uit?

Samen met de Product Manager en het salesteam stem je af welke verkoop relateerde aanvragen ontvangen zijn vanuit de klant. Dit pak jij gelijk op: je gaat zelf aan de slag met het uitwerken van prijs- en productwijzigingen en monsteraanvragen die binnen zijn gekomen voor onze klanten. Verder ondersteun jij de Account Manager bij het voorbereiden van het klantbezoek. Dit houdt in: schapinrichting, in samenspraak met productie monsters verzorgen en presentatie voorbereiden. Kortom een uitdagende functie!

Wat zoeken wij?

  • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt affiniteit met voedingsmiddelen;
  • Je bent zelfstandig, proactief, creatief, stressbestendig en nauwkeurig;
  • Je hebt ervaring met het MS Office pakket;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent in bezit van een rijbewijs.

Enthousiast? Solliciteer dan nu!

Wie zijn wij?

1Bite Foods B.V. (gevestigd te Katwijk) is onderdeel van de Haasnoot Fish Group en al jarenlang dé producent van innovatieve tapasproducten. Onze producten zijn te vinden bij vele Nederlandse supermarkten waarbij wij ons onderscheiden door onze superieure kwaliteit en verassende smaak. 1Bite Foods kenmerkt zich als een familiebedrijf met een platte organisatie waarin initiatief en betrokkenheid belangrijke waarden zijn. De ruimte en verantwoordelijkheid in samenwerking met je collega’s maakt het werken bij 1Bite uitdagend waarbij wij persoonlijke ontwikkeling en een prettige werksfeer hoog in het vaandel hebben staan.

 

Gepubliceerd op: