Medewerker Productontwikkeling

Heb jij passie voor Food? En wil jij jouw creativiteit combineren met een verantwoordelijke ontwikkelfunctie bij een groeiend productiebedrijf?

Voor ons productiebedrijf 1Bite Foods B.V. in Katwijk zijn wij op zoek naar een Medewerker Productontwikkeling. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de afhandeling van sample-aanvragen van nieuwe en reguliere producten.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Het eerste wat je doet bij de start van de dag is checken welke monsters op de planning staan om te maken. Jouw uitdaging is om deze monsteraanvragen te ontwikkelen, controleren en af te handelen, zodat de klant de juiste monsters ontvangt. Samen met de productmanager en het verkoopteam stem je af welke recepturen getest en gemaakt moeten worden. Aan het einde van de ochtend ga je zelf aan de slag om nieuwe smaken te bedenken en uit te testen voor onder andere vlees- en vistapas. Op het moment dat je hier tevreden over bent registreer je jouw recepturen, zo kun je gemakkelijk het receptuur reproduceren. Na de lunch ga je de door jou eerder ontwikkelde nieuwe producten introduceren in het productieproces. Jij zorgt voor de begeleiding en zorgt dat het product op de juiste manier wordt geproduceerd. Daarbij communiceer jij met je collega’s in de productie, zodat het product gelijk wordt aan het receptuur die jij hebt opgesteld. Voordat je vandaag naar huis gaat rijd je nog even langs enkele supermarkten om wat nieuwe inspiratie op te doen. Vol nieuwe inspiratie ga je daarna voldaan naar huis.

Wat zoeken wij?
• Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;
• Je hebt affiniteit met voedingsmiddelen;
• Je bent zelfstandig, proactief, creatief, stressbestendig en nauwkeurig;
• Je hebt ervaring met het MS Office pakket;
• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Je bent in bezit van een rijbewijs.

Enthousiast? Solliciteer dan nu!

Wie zijn wij?
1Bite Foods B.V. (gevestigd te Katwijk) is onderdeel van de Haasnoot Fish Group en al jarenlang dé producent van innovatieve tapasproducten. Onze producten zijn te vinden bij vele Nederlandse supermarkten waarbij wij ons onderscheiden door onze superieure kwaliteit en verassende smaak. 1Bite Foods kenmerkt zich als een familiebedrijf met een platte organisatie waarin initiatief en betrokkenheid belangrijke waarden zijn. De ruimte en verantwoordelijkheid in samenwerking met je collega’s maakt het werken bij 1Bite uitdagend waarbij wij persoonlijke ontwikkeling en een prettige werksfeer hoog in het vaandel hebben staan.

 

Gepubliceerd op: