Magazijn / Expeditie Medewerker

 

Heb jij een passie voor laden, lossen en organiseren? Wil je jouw organisatietalent inzetten bij een groeiend familiebedrijf?

Voor onze expeditie in Katwijk zijn wij op zoek naar een Magazijn / Expeditie Medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van diverse vrachtwagens en zorg jij dat het magazijn in orde is.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je start je dag met het ontvangen en uitgeven van goederen. Samen met je collega zorg je dat dit soepel verloopt en alles op zijn plek terecht komt. Het is van belang dat jij checkt of de juiste goederen binnen zijn gekomen en dat dit vervolgens op de juiste locatie terecht komt. Als je hier klaar mee bent ga je de orderpick ondersteunen. Daarbij zorg je dat de goederen verzendklaar worden gemaakt. Samen met je collega’s ga je lunchen. Na de lunch heb je wat tijd om het magazijn en het buitenterrein op te ruimen. Hier ga je mee aan de slag tot het klaar is! Het doel is bereikt: een goede en snelle verwerking van de producten.

Wat zoeken wij?

  • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent zelfstandig, proactief, creatief, stressbestendig en nauwkeurig;
  • Je hebt ervaring met het MS Office pakket en het ERP systeem Reflex;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent in bezit van een Heftruckcertificaat.

Enthousiast? Solliciteer dan nu!

Wie zijn wij?

De Haasnoot Fish Group omvat bedrijven, merken en partnerships die streven naar een zo efficiënt en duurzaam mogelijke vangst, verwerking, productie en distributie van vis, visproducten en vis gerelateerde producten door de hele keten heen. Zeer scherpe kwaliteitscontrole bij de verwerking van grondstof tot eindproduct, snel reageren op trends en het optimaal bedienen en ondersteunen van onze afnemers en klanten vormen daarbij de basis. Tot onze afnemers behoren onder meer retailers, groothandels en grootwinkelbedrijven. Zowel nationaal als internationaal.

Bezoek voor meer informatie onze website www.haasnootfishgroup.nl

Gepubliceerd op: