Chauffeur Internationaal

Wie zijn wij?

De Haasnoot Food Family bevat een aantal bedrijven welke actief zijn in de voedingsmiddelen industrie. Van oudsher zijn we actief in de haring en de afgelopen jaren zijn onze activiteiten steeds verder uitgebreid naar food.

Onze afnemers zijn retailers, groothandels, grootwinkelbedrijven en detaillisten in met name Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Innovatie, flexibiliteit en passie zijn onze kernwaarden. We houden als familiebedrijf van een informele en platte organisatiestructuur

Op de locatie Katwijk vinden onder andere de volgende activiteiten plaats:

–         Productie van innovatieve tapasproducten

–         Handelsactiviteiten (waaronder opslag, orderpick, inslag, uitslag)

–         Transport

Wat is je rol?

Wij zijn op zoek naar een Chauffeur Internationaal die op een verantwoorde wijze de producten van onze opdrachtgever over de weg conform de wettelijke en door de planning getelde normen vervoert. Vooraf controleer je of er op de juiste manier geladen is en op de eindbestemming help je bij het lossen.

Als chauffeur straal jij het merk van D. Parlevliet & Zn. uit naar klanten en opdrachtgevers. Binnen jouw rol is een tijdige uitvoering van de geplande ritten en het proactief melden van bijzonderheden van belang.

Ben jij iemand die graag de weg op gaat en representatief goederen levert voor D. Parlevliet & Zn.? Dan nodigen wij je graag uit!

Wat zoeken wij?

  • Je bent in bezit van het CE-rijbewijs;
  • Je bent zelfstandig, proactief, stressbestendig en nauwkeurig;
  • Je bent communicatief sterk;
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré;

 

Enthousiast? solliciteer dan nu!

 

Gepubliceerd op: