Chauffeur Binnenland

Chauffeur Binnenland (fulltime)

Wie zijn wij?

De Haasnoot Fish Group omvat bedrijven, merken en partnerships die streven naar een zo efficiënt en duurzaam mogelijke vangst, verwerking, productie en distributie van vis, visproducten en vis gerelateerde producten door de hele keten heen. Zeer scherpe kwaliteitscontrole bij de verwerking van grondstof tot eindproduct, snel reageren op trends en het optimaal bedienen en ondersteunen van onze afnemers en klanten vormen daarbij de basis. Tot onze afnemers behoren onder meer retailers, groothandels en grootwinkelbedrijven. Zowel nationaal als internationaal. Daarnaast beleverd onze visgroothandel Haasnoot Vis ruim 800 visspecialisten in Nederland en België.

Wat is je rol?

Wij zijn op zoek naar een Chauffeur binnenland die op een verantwoorde wijze de producten van onze opdrachtgever over de weg conform de wettelijke en door de planning getelde normen vervoert. Vooraf controleer je of er op de juiste manier geladen is en op de eindbestemming help je bij het lossen.

Als chauffeur straal jij het merk van D. Parlevliet & Zn. uit naar klanten en opdrachtgevers. Binnen jouw rol is een tijdige uitvoering van de geplande ritten en het proactief melden van bijzonderheden van belang.

Ben jij iemand die graag de weg op gaat en representatief goederen levert voor D. Parlevliet & Zn.? Dan nodigen wij je graag uit!

Wat zoeken wij?

  • Je bent in bezit van het CE-rijbewijs;
  • Je bent zelfstandig, proactief, stressbestendig en nauwkeurig;
  • Je bent communicatief sterk;
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré;

 

enthousiast? solliciteer dan nu!

Gepubliceerd op: