Actief & alert

Met de partners van de Haasnoot Fish Group is het uitstekend samenwerken. De Haasnoot Fish Group is de laatste jaren flink uitgebreid. Onder meer met eigen productiebedrijven en een totaalassortiment voor diverse markten.

 

Actief en alert reageren op de markt vormt de basis van succes, gebruikmakend van een voortdurende ontwikkeling van nieuwe producten. De vaak intensieve samenwerking met professionele partners levert veelal verrassend mooie visculinaire producten op. Flexibiliteit en proactief meedenken geven onze vis een extra boodschap mee.

 

In een vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag meer over al onze activiteiten. Vakkundig toegelicht door onze enthousiaste adviseurs krijgt u al snel een goed beeld van alle mogelijkheden en uw toekomstige omzetkansen. Tevens heeft u dan de  mogelijkheid om onze proef- en presentatiekeuken te bezoeken. Wij helpen u graag om op basis van de laatste trends nieuwe producten te ontdekken en te ontwikkelen. U kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)71 40 90 500 of via ons

mailadres: sales@haasnootfishgroup.com

De Hollandse haringspecialist sinds 1950